Jó arcok, jó borok - avagy van még új a nap alatt?
Summarium - Az Erkel utcában lévő Ribs of Budapest étterem pincehelyiségében került megrendezésre 2013. április végén a Jó Arcok Jó Borok első sajtótájékoztatója, ahol a jó arcok/borászok bemutatták (új vagy legalább is frissen lepalackozott) tételeiket.
A Borászportálon megjelent cikket tovább olvashatod ITT
Többek között debütált a BODRI SILLER QV! Nálunk már rendelhetsz belőle:
A sajtótájékoztatón készült többi fotót megnézheted ITT:
BODRI ROZI, ORSI, találkozhattok velük a ROSALIA-n!
Május 11-én, szombaton a Larus Rendezvényközpont termében bemutatásra kerül a közel teljes magyar rosé választék, amely a rendezvény alatt szabadon kóstolható. A borászok személyesen kínálják a jégbe hűtött rosékat, habzóborokat, siller borokat. A 14.30 órára érkezőknek Zilai Zoltán, nemzetközi borbíráló ad szakmai útravalót a kóstoláshoz, és beszámol az április végén megrendezett Rosé Világversenyen (Mondial du Rosé) szereplő magyar borok eredményeiről. A borok mellé kreatív borkorcsolyák, falatkák vásárolhatók. Az első 100 borkedvelőnek cseppőrrel kedveskedünk.
Ugye mindenkit érdekel, hogy mi van egy borospalackban? És az, hogy mi van a szőlőben? Ott, ahol a bor terem. A domboldalak megteltek élettel, a metszésnek lassan a végére értek a borászok. Mi várható, erről mesélt nekünk négy szőlész-borász. A cikket elolvashatjátok ITT:
http://zipp.hu/bor-agora/2013/04/14/es_mi_van_a_szoloben
Bodri Orsolya, a szekszárdi Bodri Pincészet mindenese nemrég Dél-Afrikában járt tanulmányúton, de tavasszal már a szekszárdi családi birtokon várja az éhes és szomjas vendégeket. A monumentális pince mellett Szekszárd- Faluhelyen hamarosan megnyitják az Optimus éttermet. A cikket elolvashatjátok ITT: